Vilka är vi?

Roligt att du tagit dig hit och är intresserad av Friskvårdsgruppen och oss som står bakom företaget. Som du kanske läst på vår hemsida har vi specialiserat oss på massageutbildningar för yrkesverksamma och studenter med förkunskaper i humanbiologi (anatomi och fysiologi).

Alla som arbetar med Friskvårdsgruppen har ett par saker gemensamt. Vi har en gedigen medicinsk grundutbildning, de flesta är legitimerade sjukgymnaster och naprapater. Vi arbetar också parallellt med egna patienter samt brinner för att undervisa.

Förutom oss som håller utbildningar finns också en administrativ tjänst som finns till främst för våra deltagare. Det är viktigt att kunna få svar via telefon eller mail om funderingar dyker upp innan, under eller efter en kurs.

Företaget har funnits sedan 1999 och har administrerat och genomfört mer än 400 massagekurser samt utbildat cirka 6000 massörer. Detta ger oss stor erfarenhet och borgar för att du som deltar i våra kurser får det du förväntar dig, och förhoppningsvis mer!

Vi anordnar både egna kurser dit alla med tillräckliga förkunskaper kan anmäla sig samt är också ansvariga för massageutbildningen på flera högskolor och folkhögskolor.

Vi är, organisatoriskt sett, ett litet företag. Så vill vi att det ska vara eftersom vi då lättare kan ge personlig service till dig som deltagare samt utveckla företaget på ett snabbt och effektivt sätt.

 

Jag önskar dig nu varmt välkommen atthenrik_gadde
delta i någon av våra kurser och tveka inte
att kontakta oss om du har frågor eller funderingar.

Med vänlig hälsning

Henrik Gadde
Leg. Naprapat
Utbildningsansvarig Friskvårdsgruppen